Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor Bad&wonen kiezen?
Bad&wonen is een badkamerspeciaalzaak en wij mogen ons een 5-sterrenspecialist noemen. Dit houdt in dat wij garant staan voor een goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Hier onderscheiden wij ons dan ook in. We hebben een uitgebreide twee verdiepingen tellende showroom waar u vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie of thee kunt rondkijken om inspiratie op te doen en wij denken graag met u mee ten aanzien van uw specifieke situatie.

Wat is de meerwaarde van Bad&wonen ten opzichte van internet?
Bad&wonen is wellicht iets duurder dan een internet webshop maar biedt veel meer voordelen. Onze adviseurs staan ten alle tijden voor u klaar om u van een eerlijk en gedegen advies te voorzien, zijn creatief voor wat betreft het maken van een ontwerp en denken graag met u mee. We nemen alle tijd voor u en u mag zo vaak komen als u wilt. Daarnaast werken wij enkel met kwaliteitsartikelen en ook de nazorg en garantie zijn goed geregeld.

Wat is er in de showroom van Bad&wonen te zien?
In onze showroom laten wij vele complete badkameropstellingen zien, maar ook tegels en woonvloeren, sauna’s en losse voorraadproducten zoals accessoires of actiesets die direct mee te nemen zijn. U kunt hier naar alle hartenlust vrijblijvend inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer, toilet, sauna of wellnessruimte.

Kunnen jullie ook een ontwerp voor onze badkamer maken?
Onze adviseurs kunnen door middel van een 3D programma op de computer een zeer gedetailleerd ontwerp maken. Creatief, speels en out-of-the-box denken zijn hierbij trefwoorden die goed van toepassing zijn. Via een groot tv-scherm kunt u dan live meekijken en kunnen we ter plekke gelijk eventuele wijzigingen doorvoeren. Het 3D programma geeft een zeer realistische weergave van uw badkamer.

Moet ik een afspraak maken voor een badkamergesprek?
In principe kunt u tijdens onze openingstijden gewoon altijd vrijblijvend binnenlopen. Als er een adviseur vrij is kunt u uiteraard gelijk geholpen worden. Wilt u een gesprek om een badkamerontwerp te laten maken en materialen voor de offerte uit te zoeken dan is het raadzaam hier een afspraak voor te maken. Wij reserveren dan de benodigde tijd voor u.

Wat moet ik meenemen naar een badkamergesprek?
Het is handig als u een schets meeneemt waar de afmetingen van de betreffende ruimte op staan. Denkt u hierbij ook aan de afmetingen van deuren inclusief kozijn, ramen (hoogte en borstwering) plafondhoogte, schuine kanten en andere bijzondere zaken als een leidingkoof etc. Mocht u zelf een moodboard hebben samengesteld met sfeerplaatjes dan kunt u deze natuurlijk ook meenemen naar het gesprek. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen.

Kan Bad&wonen ook alleen materialen leveren?
Ook voor de levering van alleen materialen bent u bij Bad&wonen aan het juiste adres. Of het nu alleen om een doucheset gaat of om een hele badkamer, wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Kan Bad&wonen ook de installatiewerkzaamheden van de badkamer verzorgen?
Wij bieden u graag een totaalpakket voor de badkamer aan inclusief installatiewerkzaamheden. Werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn o.a. demontagewerkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, bouwkundige werkzaamheden, stukadoorswerkzaamheden, tegelzetwerkzaamheden, montagewerkzaamheden, schilderswerkzaamheden, kitwerkzaamheden en afvoer en stort van bouwafval en verpakkingsmaterialen.

Kan ik vlakbij Bad&wonen parkeren?
Ja, wij beschikken over een privé parkeerplaats direct voor de showroom waar u uw auto gedurende uw showroombezoek gratis kunt parkeren.

Is er een lift aanwezig in de showroom?
Ons pand telt totaal twee verdiepingen welke met een grote brede trap zijn verbonden. Er is helaas geen lift aanwezig in de showroom maar we zijn uiteraard wel zo behulpzaam om u de trap op te helpen indien gewenst.

De mooiste merken vindt u bij Bad & Wonen onder één dak

Bekijk het ruime aanbod merken online of kom op uw gemak eens langs onze vernieuwde showroom.
 • Bad-wonen-box-Primabad.png
 • Bad-wonen-box-Grohe.png
 • Bad-wonen-box-Thebalux.png
 • Bad-wonen-box-Hansgrohe.png
 • Bad-wonen-box-get-wet.png
 • Bad-wonen-box-HSK.png
 • Bad-wonen-box-Luca-Sanitair.png
 • Bad-wonen-box-Bruynzeel.png
 • Bad-wonen-box-vt-wonen.png
 • Bad-wonen-box-Daravit.png
 • Bad-wonen-box-Villeroy_Boch.png
 • Bad-wonen-box-Sealskin.png
 • Bad-wonen-box-Sphinx.png
 • Bad-wonen-box-Clou.png
 • Bad-wonen-box-Axor.png
 • Bad-wonen-box-Dornbracht.png

Activiteiten

Contact

Bad & Wonen Sanitair Tegels

Bad&Wonen B.V.
Hoge Eng Oost 13
3882 TM Putten (NL)

Telefoon +31 (0)341 362 563
E-mail info@badenwonen.nl